Testimoniale

Sorin Mierlea

"Cere Bonul Fiscal!, o Campanie inceputa in urma cu 7 ani care a incercat si incearca in continuare sa constientizeze fiecare consumator ca bonul fiscal inseamna fiscalizare, produse sigure si posibilitatea de a face o sesizare eficienta!

Plata cu cardul aduce un plus acestei Campanii avand toate aceste beneficii direct doar platind cu cardul in conditiile in care comisionul aferent tranzactie este zero iar in plus la tranzactiile online putem bloca debitarea sumei.

Mesajul nostru este :
Plateste cu cardul pentru un produs sigur!
Plateste cu cardul pentru siguranta ta!
Plateste cu cardul si castigi! : produse sigure, produse necontrafacute, dovada tranzactiei pentru garantia produselor si nu in ultimul rand castigi avand documentul justificativ sa poti face o sesizare eficienta pentru recuperarea daunei morale sau materiale!
Plateste cu cardul si noi te premiem pentru ca esti cu adevarat un cetatean european si la 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Cu totii trebuie sa adoptam si o9atitudine!"

Sorin Mierlea
Președinte A.N.P.C.P.P.S. România - InfoCons

Marius Alexandru Dunca

RESPECTĂ-TE pentru A FII RESPECTAT! Cere bonul fiscal! Plătește cu cardul!
Accesul la produse și servicii sigure și de calitate este dreptul dumneavoastră fundamental. Pentru ca instituțiile statului să poată să își facă datoria avem nevoia de dovada achiziției – CERE BONUL FISCAL! Pentru tranzacții sigure, fără costuri ascunse și ușor identificabile PLĂTEȘTE CU CARDUL!
Drepturile dumneavoastră trebuie să fie respectate!”

Marius Alexandru Dunca
Presedinte - Secretar de Stat - A.N.P.C.

Cosmin Vladimirescu

"Campania A.N.P.C.P.P.S. România–InfoCons – MasterCard de stimulare a utilizării cardului la comercianți este complementară cu Loteria Fiscală, contribuind astfel la micșorarea economiei gri din România și sprijinind eforturile Guvernului României în acest sens. În contextul în care plățile cu cardul sunt eligibile atât pentru Loteria Fiscală a Ministerului Finanțelor Publice, cât și în campania pe care o derulăm, încurajăm toți posesorii de carduri MasterCard și Maestro să își utilizeze cardurile la comercianți, pentru a avea șanse duble de a câștiga premii totale în valoare de 1,7 milioane de lei."

Cosmin Vladimirescu
General Manager, România, MasterCard

Andreea Marin

"Felicitari InfoCons pentru campania Cere bonul fiscal - Plateste cu cardul!
o initiativa de a aduce normalitatea si in Romania de a avea produse si servicii de calitate si o piata cu adevarat europeana!"

Andreea Marin

Anca Țurcașiu

"Bravo si consider ca era necesara o astfel de campanie de educare de informare si de constientizare a romanilor ptr a intelege cu totii ca normalitatea este linga noi dar trebuie sa o si vedem ! e normal sa platim cu cardul e normal sa avem produse sigure si calitative asa ca si eu votez cu voi si cu normalitatea si platesc cu cardul."

Anca Țurcașiu

Marinela Ardelean

"Sunt de aproape 10 ani în industria vinului. Am lucrat și lucrez îndeaproape cu numeroși producători, aproape în fiecare zi. Știu că gradul de încredere al consumatorilor în produsele oferite este unul dintre elementele esențiale pentru orice produs aflat pe piață.

De obicei, atunci când vorbim de încredere, ne referim doar la încrederea consumatorului în producător. Încrederea se construiește în timp și este influențată de o mulțime de factori, începând de la: imagine, brand, etichetă, informații disponibile. Iar lista poate continua...

Dar ce ai spune dacă fiecare dintre noi am putea contribui la creșterea gradului de încredere în produsele pe care le cumpărăm? Pentru că, DA, ȘI NOI PUTEM FACE ACEST LUCRU! Putem să sporim gradul de siguranță al consumatorilor, putem să reducem la minim riscul achiziționării unui produs contrafăcut sau chiar de contrabandă; dar, mai ales, putem să creștem valoarea produselor prin încrederea pe care o construim împreună. 

Toate acestea pot fi realizate prin plata cu cardul! Această modalitate de plată este preferată în țările europene și oferă nenumărate avantaje atât pentru noi, consumatorii, pentru producători, cât și pentru societate, în general. Plătind cu cardul, comisionul este zero, proveniența produsului este sigură, iar trasabilitatea ușor de verificat."

Marinela Ardelean
specialist în enogastronomie

Călin M. Rangu

"Campania A.N.P.C.P.P.S.Romania , membru important si apreciat al Grupului Consultativ de Lucru pentru protectia consumatorilor de servicii financiare nebancare de pe langa ASF, prezinta importanta din mai multe perspective. In primul rand din perspectiva racordarii la niste standarde, la o practica europeana care asigura securitate si incredere pentru cetatean. In al doilea rand pentru crearea unui mediu de afaceri sanatos, transparent, transparenta care se reflecta inapoi la nivel de cetatea in servicii mai bune, mai corecte, mai profesionale. Nu in ultimul rand pentru protejarea drepturiulor ulterioare ale consumatorilor care pot apela la sistemele de rezolvare a reclamatiilor si suport, cu niste dovezi clare, indepependete, asupra a ce s-a cumparat, cand si in ce conditii."

Călin M. Rangu
Director Direcția Protecția Consumatorilor Autoritatea de Supraveghere Financiară


 

Testimoniale câștigători:

Mihai Constantinescu, Mangalia

·         “Mi se pare normal sa dedic timp nepoatei mele. La fel si sa platesc cu cardul pentru cartile ei.”

·         ”Este mult mai simplu, folosesc cardul în medie o dată pe zi. Acum, am și cardul de pensie unde primesc lunar pensia cuvenită.”

·         ”Este mai ușor, cu ajutorul extrasului de cont pot să verific cheltuielile și este mai simplu fiindcă am evidența cheltuielilor.”

 

Andreea Onuc, Sibiu 

·         {C} „Mi se pare normal să am grijă de copilul meu. La fel și să plătesc cu cardul pentru jucăriile și mâncarea lui.”

·         ” Folosesc cardul pentru orice tip de cumpărături, de la jucării pentru cel mic la mâncare și hainuțe.”

·          ”Folosim plata cu cardul la cumpărături datorită simplității. În plus, mă simt mai sigură când am toți banii pe card.”

 

Vasile Năstase, comuna Baba Ana

·         ”Mi se pare normal să merg la serviciu zilnic. La fel și să plătesc cu cardul pentru benzină.”

·         ”Achit totul cu cardul, de la mâncare și haine la benzină, iar în ultima perioadă aleg să cumpăr numai din magazine unde pot folosi cardul”

·         ”Este ceva normal pentru mine: mă duc, introduc cardul în POS, am luat tot ce aveam nevoie și gata.”

 

Dacian Dobrican, Baia Mare

·         ”Mi se pare normal să îmi plătesc facturile la timp. La fel și să plătesc cu cardul pentru a economisi timp.” 

·         ”Am 5 carduri pe care le folosesc oriunde pot plăti, de la supermarket la farmacie, articole vestimentare și facturile de utilități, pe care le plătesc online fiindcă durează foarte puțin.”

·         ”Este o operațiune practică și îmi oferă mai multă siguranță. De multe ori, aleg să folosesc cardul chiar și la sumele mici. De exemplu, de curând am plătit o factură de 40 de lei, iar zilele trecute am achitat o sumă de 15 lei la supermarket.”

 

Diana, Cluj-Napoca

·        ”Am un singur card de 15 ani, de când am început să plătesc cu cardul. Primul pas l-am făcut când am primit bursa de studii pe card, de atunci, am rămas cu ”unul da` bun”.

·         ”Plata cu cardul este un gest de bun-simț, mai ales că aduce beneficii economiei. Astfel, nu este nicidecum un gest rezervat generațiilor tinere – dimpotrivă, ar fi benefic să începem cu cei vârstnici, pentru că dacă aceștia îl acceptă, atunci cu siguranță și celelalte generații vor ține isonul. În plus, gestul este unul foarte elegant, prin simplitatea sa”.

 

Mircea Radu, Bucureşti

·         ”Este comod, mi se pare exemplar – de altfel, cum tot ce ești este scris pe buletin, la fel este și cardul, ai toate tranzacțiile în extrasul de cont”.

·     Întrebat pentru ce folosește cardul, Mircea a răspuns ”cumpărături online, plata facturilor în fiecare lună. În plus, mi-aș dori să pot plăti mai multe taxe și impozite cu ajutorul cardului”.

·    Mai mult, Mircea Radu este de părere că plata cu cardul este un lucru normal, ”este, într-adevăr, o problemă de educație în România, în acest sens, dar cred că lucrurile se vor îndrepta în curând”.

 

Traian Gabor, Tărgu Mureş

·        „Băiatul meu este al doilea utilizator din familie, îi plac cumpărăturile online făcute cu cardul meu, bineînţeles”.

·         „Am 3 sau 4 carduri, le utilizez la supermarket pentru că este mai simplu, mai lejer şi mai eficient. În plus, dacă aş putea plăti cu cardul peste tot, aş renunţa de tot la numerar”.

·         „Nu ştiu care a fost tranzacţia câştigătoare, însă îmi place că a fost o surpriză tipică MasterCard – de nepreţuit, însă ştiu pentru ce voi folosi banii, dar nu vă spun, este secret”

 

Adriana, judeţul Mureş

·         ”Nu am avut ocazia să fac cumpărături online, însă cred că ar fi un avantaj dacă am putea plăti cu cardul peste tot. Mai mult, consider ca plata cu cardul este un gest normal și ar trebui să fie accesibil tuturor”.