Prima ediție a emisiunii SuperConsumatorul a fost difuzată în data de 14 Octombrie pe TVR1

14.10.2015

În data de 14 Octombrie 2015, între orele 18:00 și 19:00, a rulat în transmisiune directă pe postul TVR1 emisiunea „SuperConsumatorul”

În cadrul emisiunii au fost dezbătute teme precum plata cu cardul - un mijloc de plată normal pentru o achiziție sigură dar și pentru o reclamație eficientă, fluctuațiile de energie electrică - o problemă reală? sau cum să ne alegem pâinea de fiecare zi.

Emisiunea a fost moderată de doamna Anna de Hillerin, iar la discuții au participat domnul Cosmin Vladimirescu - General Manager MasterCard România, domnul Aurel Popescu - Președinte Patronatul Român din Industria de Morărit și Panificație, doamna Simona Trofin - Director Enel România și domnul Gheorghe Stănescu - Consultant Liga Habitat, în calitate de invitați speciali, precum și domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons, în calitate de invitat permanent.

Emisiunea este disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+:  „SuperCosnumatorul” din data de 14.10.2015

SuperConsumatorul este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare miercuri de la ora 18:00, având ca invitat permanent al emisiunii pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

SuperConsumatorul își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

SuperConsumatorul 14 Octombrie SuperConsumatorul 14 Octombrie SuperConsumatorul 14 Octombrie SuperConsumatorul 14 Octombrie SuperConsumatorul 14 Octombrie SuperConsumatorul 14 Octombrie