Pentru că au plătit cu cardurile MasterCard sau Maestro, 70 români și-au dublat șansele de a fi premiați, în cadrul Campaniei desfasurate de A.N.P.C.P.P.S.România-InfoCons in parteneriat MasterCard și a Loteriei Fiscale

21.08.2015

Un număr de 70 persoane au efectuat plăți cu cardurile MasterCard sau Maestro în valoare de 364 lei până la 364,99 lei în data de 23 iulie, realizând astfel tranzacții eligibile pentru premiere în cadrul celei mai recente etape a Loteriei Bonurilor Fiscale, organizate de Ministerul Finanțelor Publice. Prin simplul fapt ca au platit cu cardul MasterCard sau Maestro, aceștia au șanse duble de a fi recompensați cu premii, fiind înscriși, totodată, în cursa pentru premiile oferite în campania Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! derulată de A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons in parteneriat cu  MasterCard. Simplul gest a de plăti cu cardul le poate aduce unul dintre cele 310 premii cu valoare totală de 200.000 lei, cu ocazia următoarei extrageri din cadrul campaniei Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul Fiscal şi noi te premiem!, programată pentru 20 august.

Tranzacții eligibile pentru premiile oferite în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale au fost realizate în capitală și în orașe mari precum Cluj-Napoca, Craiova, Brașov sau Iași, însă au fost înregistrate tranzacții și în localități mai mici, precum Slobozia, Năvodari, Râșnov, Sfântul Gheorghe sau Lehliu Gară.

“A.N.P.C.P.P.S. România-InfoCons susține o atitudine responsabilă a consumatorilor, pentru un produs sigur. Tocmai de aceea am dorit să sprijinim eforturile Ministerului Finanțelor Publice, printr-o campanie care să complementeze Loteria Bonurilor Fiscale. Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! este o inițiativă care susține plățile cu cardul drept comportament de plată responsabil, întrucât asigură trasabilitatea și siguranța produselor cumpărate, oferindu-le consumatorilor și garanția că produsele nu sunt contrafăcute.” a declara Sorin Mierlea, Președinte A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons.

„Ne bucurăm să vedem că la fiecare extragere din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale există mulți potențiali câștigători din rândul celor care au plătit cu cardurile MasterCard și Maestro. Astfel, aceștia au șanse duble de a fi recompensați, atât în cadrul loteriei Ministerului de Finanțe, cât și a campaniei noastre derulate împreună cu A.N.P.C.P.P.S. România-InfoCons, pentru că au plătit cu cardul, un gest simplu și normal, dar cu efecte importante asupra sănătății economiei. Tocmai de aceea vom continua stimularea plăților cu cardul și vom susține prin propriile acțiuni demersurile Ministerului Finanțelor Publice pentru fiscalizarea economiei”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager al MasterCard pentru România.

În cadrul campaniei Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! sunt înscrise gratuit și automat toate plățile realizate cu cardul într-o lună, în timp ce tranzacțiile contactless participă cu șanse duble. Alegerea cardului ca instrument de plată poate recompensa lunar câte 300 de persoane cu premii de 500 lei fiecare, precum și 10 persoane cu câte 5.000 lei. Alte 12 premii a câte 15.000 lei fiecare vor fi acordate în cadrul unor extrageri speciale. Pe 16 august au fost validați câștigătorii etapei din 1-30 iunie, următoarea extragere, pentru tranzacțiile înregistrate în luna iulie, urmând să aibă loc miercuri, 20 august.

Mai multe informatii se regăsesc pe site-ul campaniei www.plateste-cu-cardul.ro și la adresa www.mastercard.ro/promotii.

Despre A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons
A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons (www.infocons.ro) a fost înfiinţată în anul 2003 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România. Principalul obiectiv strategic al A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons, cât şi al mişcării de protecţie a consumatorilor la nivel european şi mondial, este educarea şi informarea cetăţeanului. Până în prezent a desfăşurat şi desfăşoară o activitate neîntreruptă, bucurându-se de recunoaştere naţională şi internaţională, fiind membră în diferite organizaţii, comisii consultative ale autorităţilor, grupuri de lucru, parteneră în programe naţionale şi internaţionale.

A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons este unica organizatie din Romania, membra cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International (C.I.).

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un lianț între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii.

Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.