Șase duble de câștig pentru 51 de posesori de carduri MasterCard și Maestro care au efectuat plăți de 538 lei în data de 28 noiembrie

21.12.2015

BUCUREȘTI – 21 decembrie 2015 – 51 deținători de carduri MasterCard sau Maestro au șanse de a fi câștigători în cadrul celei de-a opta extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale, organizată de Ministerul Finanțelor Publice. Aceștia au efectuat, pe 28 noiembrie, plăți în valoare de 538 lei până la 538,99 lei prin intermediul cardurilor MasterCard sau Maestro.

Majoritatea tranzacțiilor eligibile pentru premiere în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale au fost realizate în Capitală, dar și în alte orașe mari precum Arad, Cluj, Constanța, Iași sau Timișoara. În același timp, tranzacții eligibile au fost înregistrate și în localități mai mici, precum Băile Tușnad, Ernei (jud. Mureș) sau Balotești.

Plățile realizate cu cardurile MasterCard sau Maestro au în plus șanse duble de câștiguri lunare, fiind înscrise automat în campania Plătește cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal și noi te premiem! derulată de Asociaţia InfoCons în parteneriat cu MasterCard. Campania, în derulare până la finalul anului 2015, are un fond de premiere de 1,7 milioane lei, peste 1.300 de persoane intrând deja în posesia premiilor oferite de organizatori.

Pe 22 decembrie va avea loc extragerea extraordinară de Crăciun, în cadrul căreia cei mai norocoși posesori de carduri MasterCard sau Maestro vor intra în posesia unuia dintre 6 premii în valoare de cel puțin 15.000 lei. La această extragere specială participă toate plățile realizate cu cardurile MasterCard sau Maestro între 1 august și 31 octombrie 2015.

„Prin această campanie ne dorim să ridicăm gradul de informare al consumatorilor români pentru deprinderea unui comportament financiar educat și responsabil. În plus, beneficiile plăților cu cardul sunt evidente, în termeni de siguranță a produsului cumpărat și trasabilitate, și ne bucurăm să vedem că tot mai mulți români adoptă o9atitudine” a declarat Sorin Mierlea, Președinte Asociația InfoCons.

Cosmin Vladimirescu, General Manager al MasterCard pentru România a declarat: „Campania Plătește cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal și noi te premiem! derulată alături de partenerii noștri de la Asociația InfoCons este complementară inițiativei Loteriei Fiscale, sprijinind eforturile autorităților guvernamentale de creștere a gradului de fiscalizare al economiei locale. Rezultatele campaniei au fost îmbucurătoare, pe parcursul întregului an, iar tot mai mulți români aleg plata cu cardul, beneficiind de o experiență la plată sigură, rapidă și cu efecte pozitive asupra peisajului economic, dat fiind faptul că plățile cu cardul au o contribuție semnificativă la reducerea economiei subterane.

În cadrul campaniei Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! sunt înscrise gratuit și automat toate plățile realizate cu cardul pe parcursul unei luni, tranzacțiile contactless fiind înscrise cu șanse duble. Organizatorii campaniei oferă lunar până la 200.000 lei pentru stimularea plății cu cardul, sub forma a 300 premii în valoare de 500 lei fiecare, precum și a 10 premii în valoare individuală de câte 5.000 lei. Alte 12 premii a câte 15.000 lei fiecare vor fi acordate în urma unor extrageri speciale, 6 dintre aceste premii urmând a fi acordate în cadrul extragerii extraordinare de Crăciun, de mâine, 22 decembrie.

Mai multe informatii pot fi găsite pe site-ul campaniei www.plateste-cu-cardul.ro și la adresa www.mastercard.ro/promotii.

Despre Asociatia InfoCons

Asociatia InfoCons (www.infocons.ro) a fost înfiinţată în anul 2003 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România. Principalul obiectiv strategic al Asociatia InfoCons, cât şi al mişcării de protecţie a consumatorilor la nivel european şi mondial, este educarea şi informarea cetăţeanului. Până în prezent a desfăşurat şi desfăşoară o activitate neîntreruptă, bucurându-se de recunoaştere naţională şi internaţională, fiind membră în diferite organizaţii, comisii consultative ale autorităţilor, grupuri de lucru, parteneră în programe naţionale şi internaţionale.

Asociatia – InfoCons este unica organizație din România, membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International (C.I.).

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea.

Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participati la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.