Șase duble de câștig pentru 5 posesori de carduri MasterCard și Maestro care au efectuat plăți de 772 lei în data de 11 octombrie

26.11.2015

BUCUREȘTI – 24 noiembrie 2015 – Un număr de 5 posesori de carduri MasterCard și Maestro sunt eligibili pentru premiere în cadrul celei de-a șaptea etape a Loteriei Bonurilor Fiscale, organizată de Ministerul Finanțelor Publice. Aceștia au efectuat în data de 11 octombrie plăți cu cardurile MasterCard și Maestro în valoare de 772 până la 772,99 lei.

Majoritatea tranzacțiilor eligibile pentru a fi premiate în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale au fost efectuate în București și în orașe mari precum Cluj și Sibiu.

Plățile realizate cu cardurile MasterCard sau Maestro au șanse duble de câștig, pe lângă Loteria Bonurilor Fiscale, acestea fiind înscrise automat în cursa pentru premiile oferite în cadrul campaniei Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! derulate de Asociatia InfoCons în parteneriat cu MasterCard. Peste 1.150 români au intrat deja în posesia premiilor oferite în cadrul acestei campanii, iar Campania  continuă până la finalul anului.

Mai mult, de Crăciun, pe 22 decembrie, va avea loc o extragere specială de Craciun, în care vor fi acordate 6 premii în valoare de câte minimum 15.000 lei fiecare, pentru plățile efectuate cu carduri MasterCard și Maestro între 1 august și 31 octombrie 2015. În paralel, în cadrul campaniei se desfășoară și extragerile lunare, cea mai recentă dintre acestea având loc pe 19 noiembrie, când au fost extrase 310 premii cu o valoare totală de 200.000 lei. Următoarea extragere va avea loc pe 17 decembrie 2015.

„Prin Campania Plătește cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal și noi te premiem! promovăm beneficiilor plăților cu cardul la nivelul consumatorilor. Vom continua să depunem eforturi de informare a consumatorilor din România despre beneficiile plăților cu cardul, în termeni de trasabilitate și siguranță a produsului achiziționat.” a declarat Sorin Mierlea, Președinte Asociatia – InfoCons.

„Salutăm și sprijinim eforturile autorităților pentru creșterea gradului de fiscalizare al economiei și pentru adoptarea unui comportament financiar responsabil și informat. Complementară inițiativei Ministerului Finanțelor Publice, campania derulată împreună cu partenerii noștri de la Asociatia InfoCons, pentru a stimula plățile cu cardul, a avut până acum rezultate încurajatoare. Cu fiecare extragere descoperim că plata cu cardul devine tot mai mult un gest normal.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager al MasterCard pentru România.

În cadrul Campaniei Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! sunt înscrise gratuit și automat toate plățile realizate cu cardul într-o lună, în timp ce tranzacțiile contactless participă cu șanse duble. Alegerea cardului ca instrument de plată poate recompensa lunar câte 300 de persoane cu premii de 500 lei fiecare, precum și 10 persoane cu câte 5.000 lei. Alte 12 premii a câte 15.000 lei fiecare vor fi acordate în cadrul unor extrageri speciale, 6 dintre aceste premii urmând a fi acordate în urma extragerii extraordinare de Crăciun, din 22 decembrie.

Mai multe informatii pot fi găsite pe site-ul campaniei www.plateste-cu-cardul.ro și la adresa www.mastercard.ro/promotii.

Despre Asociatia InfoCons

Asociatia InfoCons (www.infocons.ro) a fost înfiinţată în anul 2003 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România. Principalul obiectiv strategic al Asociatia InfoCons, cât şi al mişcării de protecţie a consumatorilor la nivel european şi mondial, este educarea şi informarea cetăţeanului. Până în prezent a desfăşurat şi desfăşoară o activitate neîntreruptă, bucurându-se de recunoaştere naţională şi internaţională, fiind membră în diferite organizaţii, comisii consultative ale autorităţilor, grupuri de lucru, parteneră în programe naţionale şi internaţionale.

Asociatia – InfoCons este unica organizație din România, membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International (C.I.).

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea.

Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participati la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.