196 tranzacții cu cardul pot fi premiate atât în cadrul campaniei A.N.P.C.P.P.S. România-InfoCons – MasterCard, cât și a Loteriei Bonurilor Fiscale

23.09.2015

Câștigători campanie MasterCard, etapa III

BUCUREȘTI – 21 septembrie 2015 – Un număr de 196 de persoane au realizat, în data de 5 august, plăți cu cardurile MasterCard sau Maestro în valoare de 320 lei până la 320,99 lei. Acestea au efectuat tranzacții eligibile pentru premiere în cadrul loteriei organizate de Ministerul Finanțelor Publice și, prin simplul fapt că au plătit cu cardurile MasterCard sau Maestro, au șanse duble de a fi răsplătite cu premii, prin înscrierea automată în campania Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! derulată de A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons în parteneriat cu MasterCard. Astfel, doar prin gestul de a plăti cu cardul, cele 180 de persoane au intrat, totodată, în cursa pentru cele 310 premii cu valoare totală de 200.000 lei,  ale căror câștigători vor fi selectați printr-o tragere la sorți care va avea loc joi, 24 septembrie.

Capitala a înregistrat cel mai mare număr de tranzacții eligibile, urmată și de alte orașe mari, precum Cluj Napoca, Brașov sau Timișoara. În același timp, și locuitori din Băile Tușnad, Sinaia, Mizil, Focșani sau Urziceni pot fi câștigători în cadrul celei mai recente extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale.

“A.N.P.C.P.P.S. România-InfoCons încurajează o atitudine europeană a consumatorilor și sprijină eforturile de stimulare a plăților cu cardul. Astfel, venim în completarea Ministerului Finanțelor Publice prin campania Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem!,  o inițiativă care promovează plata cu cardul pentru beneficiile sale: este un comportament de plată responsabil, permite trasabilitatea și oferă garanția produsului cumpărat”, a declarat Sorin Mierlea, Președintele A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons.

“Ne bucurăm să constatăm că şi la această extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale există tranzacții eligible dintre cele realizate prin intermediul cardurilor MasterCard sau Maestro și, mai mult, că o mare parte dintre acestea au fost realizate de locuitori din orașe mici. Susținem creșterea gradului de fiscalizare, venind în completarea eforturilor Ministerului Finanțelor Publice inclusiv prin această campanie de stimulare a plăților cu cardul, cu efecte benefice pentru consumatori și pentru economie. Astfel, gestul normal de a plăti cu cardul nu doar le oferă consumatorilor șanse duble de a fi recompensați cu premii pentru cumpărăturile lor zilnice, ci contribuie și la sănătatea economiei autohtone”, a comentat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

Orice plată realizată în țară până la finalul anului prin intermediul cardurilor MasterCard sau Maestro emise în țară participă automat și gratuit la campania Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem!, derulată de A.N.P.C.P.P.S România – InfoCons în parteneriat cu MasterCard. În plus, plățile contactless intră în concurs cu șanse duble. Plata cu cardul poate aduce lunar 300 premii în valoare de 500 lei fiecare, pe lângă cele 10 premii a câte 5.000 lei. În plus, organizatorii au pregătit 12 premii de câte 15.000 lei, care vor fi acordate în urma unor extrageri speciale, prima dintre acestea urmând să aibă loc pe 30 septembrie.

Mai multe informații, precum și regulamentul detaliat al campaniei pot fi găsite pe site-ul campaniei www.plateste-cu-cardul.ro și la adresa www.mastercard.ro/promotii.

Despre Asociația InfoCons
Asociația InfoCons (www.infocons.ro) a fost înfiinţată în anul 2003 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România. Principalul obiectiv strategic al A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons, cât şi al mişcării de protecţie a consumatorilor la nivel european şi mondial, este educarea şi informarea cetăţeanului. Până în prezent a desfăşurat şi desfăşoară o activitate neîntreruptă, bucurându-se de recunoaştere naţională şi internaţională, fiind membră în diferite organizaţii, comisii consultative ale autorităţilor, grupuri de lucru, parteneră în programe naţionale şi internaţionale.

A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons este unica organizație din România, membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International (C.I.).

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii.

Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.

Contact media:
Andrada Busuioc, Golin Romania
ABusuioc@golin.com
+40 745 974 785